Paquets i activitats per agències

- - -

Tast de cervesa i maridatge amb productes locals (Activitats/MICE)

Visita guiada a la Selvaseria, on podreu conèixer de primera mà com s’elabora la cervesa artesana. Després de la visita, tindreu l’oportunitat d’introduir-vos al món de la cervesa. Us ensenyaran els passos per fer un tast de cervesa i aprendreu les diferències de tres tipus (rossa, bruna i fosca) tot maridant-les amb productes locals.

Cap de setmana de ioga i welness (Paquet)

Estada de cap de setmana al Balneari Vichy Catalán, on podreu gaudir dels circuits d’aigües termals, una classe de ioga i visita guiada per Caldes de Malavella.

Gastronomia i artesania de la Selva (Excursió)

Aprèn com es fa la ceràmica artesanalment a Breda al taller d’Antoni Majó i visita el Centre Gastronòmic Domus Sent Soví a Hostalric on hi ha exposicions de la gastronomia catalana i on ens ensenyaran com cuinar un plat típic català.

Experiència cinematogràfica (Educacional/MICE)

Estada de cap de setmana en una casa rural on aprendràs l’experiència de rodar un curtmetratge amb tot inclòs; guions, disfresses, maquillatge, preparació…

Visita a la granja mas Bes (Educacional/MICE)

Durant la visita a la Granja Mas Bes tindràs la possibilitat de veure el funcionament d’una granja productora de llet, adaptada amb les noves tecnologies i conscienciada amb el medi ambient.

En bicicleta per la Selva (Educacional/MICE)

Descobreix la comarca de La Selva en bicicleta. Des de rutes fàcils pel carrilet fins a rutes molt més tècniques a la zona de les Guilleries.

La Ratafia (Excursió/Educacional)

L’activitat consisteix en una excursió on experts biòlegs ens explicaran quines són les plantes que s’utilitzen per elaborar la Ratafia i després ens explicaran quin és el procés d’elaboració d’aquest licor tant característic de la comarca de La Selva. Per la tarda farem una ruta guiada a mans de la Confraria de la Ratafia que ens permetrà endinsar-nos en la història de la ratafia a Santa Coloma, indret on s’han trobat les receptes més antigues de Catalunya

Paintball (Activitat/MICE)

Viu un dia ple d’emocions, descarrega la teva fúria jugant a paint ball en un camp professional, posa’t a la pell d’un tirador d’un equip de forces especials.

Cap de setmana multiaventura (Paquet)

Cap de setmana ple d’emocions i d’activitats relacionades directament amb la natura a la comarca de La Selva.

Curs de cervesa artesana (Educacional/MICE)

Curs de 10 hores on podràs aprendre tots els processos d’elaboració de la cervesa artesana en mans dels artesans cervesers de la Selvaseria.

Ceràmica de Breda i llegendes del Montseny (Excursió)

Visita al taller de ceràmica Graupera i excursió guiada pels boscos del Montseny fins a arribar al Castell de Montsoriu. Durant l’excursió podràs conèixer les llegendes que les ruïnes del castell amaguen. També podràs passejar pels seus racons per imaginar episodis d’un passat esplendorós, amb cavallers i dames, nobles i pagesos, històries d’amor i de guerra.

El món de les galetes (Excursió)

Visita el Museu de les Galetes Trias on podràs veure com s’elaboren uns dels dolços amb més tradició de Catalunya i després dóna pas a la teva creació realitzant un taller i elaborant les teves pròpies galetes al Centre Gastronòmic Domus Sent Soví.

Vols estar al dia de les últimes notícies?
Primera fase subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, d’acord amb el Programa d’ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, regulat per l’Ordre EMO/312/2012.
Segona fase subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, pel Servicio Público de Empleo Estatal i pel Fons Social Europeu, d’acord amb el Programa d’ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, regulat per l’ORDRE EMO/280/2013, de 6 de novembre. Programa finançat a càrrec de fons provinents de Pressupostos Generals de l'Estat.