II Fòrum HibriturSelva 28/11/2014
El passat 28 de novembre va tenir lloc el II Fòrum HibriturSelva, que va aconseguir agrupar a més d’un centenar de persones per debatre sobre l’oportunitat de vincular el turisme litoral amb una oferta interior diferenciadora i complementària.

Les empreses i la FP: fent ruta!

El 14 de novembre varem reunir 29 professors de FP de 10 centres diferents amb 12 empresaris turístics de la comarca per aconseguir que aquests dos sectors establissin dinàmiques de reflexió i treball que repercutissin en implementacions a les aules.

Hibriturselva, cas d’estudi per la tesina d’un master europeu

L’Agnès Julià ha basat el seu treball de recerca “The Development of Collaborative Innovation Networks (COINs) in a regional tourism destination” en l’HibriturSelva, analitzant com s’ha desenvolupat el projecte i com ha estat l’experiència per als organitzadors, els participants i el territori.

Cicle de tallers: “Com puc crear un producte turístic atractiu pel meu client?”

Durant el mes de juny han tingut lloc el cicle de tres tallers de formació per a la creació de producte turístic, per promoure cooperació empresarial i la innovació del sector turístic de la Selva, amb el nom de “Com puc crear un producte turístic atractiu pel meu client?”.

Presentació campanya Fem CO-MARCA

En motiu de la convocatòria oberta 2014 de presentació de projectes per a HibriturSelva, us presentem el nou concepte ‘Fem CO-MARCA‘. Des d’aquí també us podeu descarregar els nous cartells per a la crida de projectes i per a convidar nous membres a la xarxa.

Assessorament a projectes turístics comarcals

Durant els mesos de juliol i agost des del projecte HibriturSelva s’han realitzat diferents assessoraments personalitzats a iniciatives presentades durant la crida de projectes engegada amb la campanya Fem co-marca. En total s’han assessorat 22 projectes de les 27 propostes recollides.

Vols estar al dia de les últimes notícies?
Primera fase subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, d’acord amb el Programa d’ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, regulat per l’Ordre EMO/312/2012.
Segona fase subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, pel Servicio Público de Empleo Estatal i pel Fons Social Europeu, d’acord amb el Programa d’ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, regulat per l’ORDRE EMO/280/2013, de 6 de novembre. Programa finançat a càrrec de fons provinents de Pressupostos Generals de l'Estat.