Piulades
-
Darreres entrades
- Visita professional al port pesquer i la llotja del peix de Blanes (07/05/2018)
- V Fòrum de Turisme de la Selva (24/11/2017)
- Cap a un nou producte turístic-cultural “Vescomtat de Cabrera”
- “Benvinguts a Pagès” connecta el sector primari amb el turisme
- Arriba la quarta edició del Fòrum de Turisme de la Selva
Categories
Etiquetes
agències de viatges art Bones pràctiques co-creació co-creació turística Co-Rutes col·laboració comercialització comerç comunicació 2.0 Convocatòria 2015 cultura establiments turístics estereotips en turisme experiències turístiques Fem comarca formació gastronomia grups de treball Guilleries hibridació hibridació art i turisme HibriturSelva Hostalric innovació oberta innovació oberta en turisme Innovació oberta i turisme Jornada 28 de Maig la Selva Lloret de Mar Lotus Blau màrqueting natura oportunitats de col·laboració paquets turístics productes agroalimentaris productes locals productes turístics Quifaquè? recerca Sant Hilari Sacalm storytelling tallers d'hibridació turisme rural Vescomtat de Cabrera
Arxiu d'etiquetes: turisme gastronòmic
Arriba la quarta edició del Fòrum de Turisme de la Selva

Un any més arriba el Fòrum de Turisme de la Selva, que enguany es celebrarà a Tossa de Mar. La cita és el 25 de novembre i en aquesta ocasió el Fòrum girarà entorn de la intersecció dels productes agroalimentaris … Continua llegint
Publicat dins de HibriturSelva, Jornades, Notícies
Etiquetat com a gastronomia, IV Fòrum de Turisme de la Selva, productes locals, Tossa de Mar, turisme gastronòmic
Envia un comentari