Piulades
-
Darreres entrades
- Visita professional al port pesquer i la llotja del peix de Blanes (07/05/2018)
- V Fòrum de Turisme de la Selva (24/11/2017)
- Cap a un nou producte turístic-cultural “Vescomtat de Cabrera”
- “Benvinguts a Pagès” connecta el sector primari amb el turisme
- Arriba la quarta edició del Fòrum de Turisme de la Selva
Categories
Etiquetes
agències de viatges art Bones pràctiques co-creació co-creació turística Co-Rutes col·laboració comercialització comerç comunicació 2.0 Convocatòria 2015 cultura establiments turístics estereotips en turisme experiències turístiques Fem comarca formació gastronomia grups de treball Guilleries hibridació hibridació art i turisme HibriturSelva Hostalric innovació oberta innovació oberta en turisme Innovació oberta i turisme Jornada 28 de Maig la Selva Lloret de Mar Lotus Blau màrqueting natura oportunitats de col·laboració paquets turístics productes agroalimentaris productes locals productes turístics Quifaquè? recerca Sant Hilari Sacalm storytelling tallers d'hibridació turisme rural Vescomtat de Cabrera
Arxiu d'etiquetes: oportunitats de col·laboració
Jornada-networking: presentació programa anual i convocatòria per a la creació de productes turístics innovadors a la Selva

Aquest dijous 10 d’abril va tenir lloc, a Santa Coloma de Farners, la jornada – networking “Programa d’innovació oberta en turisme 2014”. La jornada, en la que van assistir 61 persones, va servir per presentar la continuació del projecte HibriturSelva … Continua llegint
Publicat dins de HibriturSelva, Jornades, Notícies
Etiquetat com a HibriturSelva, innovació oberta en turisme, Jornada 10 d'abril, la Selva, Lotus Blau, oportunitats de col·laboració
Envia un comentari
Estratègies enginyoses de promoció i comercialització (Oportunitats de col·laboració en turisme – 12)

Les noves estratègies de promoció basades en les plataformes digitals i les xarxes socials pretenen, entre altres objectius, reduir la dependència actual que pateixen els petits proveïdors respecte dels grups operadors, canals de venda massiva i intermediaris.
Publicat dins de Diagnosi turística, HibriturSelva, Notícies
Etiquetat com a comercialització, innovació oberta en turisme, oportunitats de col·laboració, tecnologia i xarxes socials
Envia un comentari
Projectes educatius enfocats al Turisme (Oportunitats de col·laboració en turisme – 11)

La comarca de la Selva compta amb una àmplia xarxa de centres educatius, en particular instituts d’educació secundària, batxillerat i centres de formació professional, que podrien implicar-se en les dinàmiques de promoció i difusió de solucions creatives per al turisme, … Continua llegint
Publicat dins de Diagnosi turística, HibriturSelva, Notícies
Etiquetat com a creativitat i emprenedoria, formació i turisme, innovació oberta en turisme, oportunitats de col·laboració
Envia un comentari
Agroalimentació i turisme (Oportunitats de col·laboració en turisme – 10)

Entre les diferents activitats industrials que es desenvolupen a la comarca, destaca la indústria agroalimentària com a sector estratègic i en creixement progressiu, però una vegada més es tracta d’una activitat desconnectada del turisme, tot i ser dos sectors que … Continua llegint
Publicat dins de Diagnosi turística, HibriturSelva, Notícies
Etiquetat com a agoalimentació, hibridació turisme gastronomia, innovació oberta en turisme, oportunitats de col·laboració
Envia un comentari
Innovació oberta per al turisme de golf (Oportunitats de col·laboració en turisme – 09)

El turisme de golf sembla poc connectat a l’entorn de la comarca. No obstant això constitueix un segment molt atractiu tant pel seu poder adquisitiu com pel constant flux de turistes que atrau durant bona part de l’any.
Publicat dins de Diagnosi turística, HibriturSelva, Notícies
Etiquetat com a estereotips en turisme, innovació oberta en turisme, oportunitats de col·laboració, turisme de golf
Envia un comentari