Arxiu d'etiquetes: Bones pràctiques

Com incorporem el producte agroalimentari a l’àmbit turístic?

El projecte LOCALITZA ha elaborat recentment el Manual per a la incorporació del producte agroalimentari local al mercat turístic, una guia oberta de recomanacions per facilitar la comercialització dels productes locals als establiments turístics, que creiem que us pot interessar. … Continua llegint

Publicat dins de HibriturSelva, Notícies, Publicacions | Etiquetat com a , , | Envia un comentari

HibriturSelva a l’Observatori de la innovació del sector públic de l’OCDE

Des d’aquest gener, la iniciativa HibriturSelva és un dels casos que s’exposen a l’Observatori de la innovació del sector públic de l’Organització per la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE). L’Observatori de la innovació del sector públic recull i analitza … Continua llegint

Publicat dins de HibriturSelva, Notícies | Etiquetat com a , , | Envia un comentari

El projecte innovador HibriturSelva ha estat escollit com a bona pràctica internacional en desenvolupament econòmic local i turisme

L’organització Governance International ha escollit el projecte HibriturSelva per la seva vocació innovadora i per haver fet possible un canvi en la gestió de productes turístics capacitant als actors del territori i establint noves formes de co-producció en la creació … Continua llegint

Publicat dins de HibriturSelva, Notícies | Etiquetat com a , | Envia un comentari