Ja és hora d'unir els grans valors de la comarca de la Selva: el gran patrimoni comarcal, el turisme i, el més important, gent emprenedora amb grans idees.

 

Tens una idea? Doncs ara és el moment de crear sinèrgies i tirar endavant el teu projecte turístic innovador. Entra a formar part d'un nou concepte de col·laboració entre diferents sectors professionals que comparteixen l'objectiu de potenciar el turisme a la Selva.

 

HibriturSelva et pot ajudar a trobar col·laboradors, formar-te per a crear paquets, aconseguir-te assessorament personalitzat, visualitzar el producte que creïs, etc.

 

Explica'ns el teu projecte turístic emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per explicar-te què et podem oferir i quines eines posem a la teva disposició:

Convocatòria de projectes 2014

Primera fase subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, d'acord amb el Programa d'ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, regulat per l'Ordre EMO/312/2012.

Segona fase subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya, pel Servicio Público de Empleo Estatal i pel Fons Social Europeu, d'acord amb el Programa d'ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, regulat per l'ORDRE EMO/280/2013, de 6 de novembre. Programa finançat a càrrec de fons provinents de Pressupostos Generals de l'Estat.