La Selva 2.0

Recull de l’activitat de la comarca de La Selva a la xarxa: blocs de gent lligada a la comarca, indrets de la Selva, productes de la comarca, serveis, etc. Scoop.it a cura d’Esther de Veer (EDVproduct)

Blog Lloret de Mar

L’objectiu del blog és informar de totes les novetats que passen a Lloret de Mar: actualitat, agenda d’activitats, nous productes, esdeveniments, idees, suggeriments, curiositats…

És un espai on comentar l’estada a Lloret o preguntar i informar-se si s’està preparant una escapada i es busquen suggeriments.

Domus Sent Soví

La Domus Sent Soví és un centre d’experimentació gastronòmica on gaudir i conèixer el Patrimoni Gastronòmic Català.

A la Domus es tracta el fet gastronòmic des del punt de vista del Producte, centrant-se en la gran varietat de productes autòctons que proporcionen a la gastronomia catalana la seva personalitat pròpia i diferenciada.

La Selva, comarca de l'aigua

Notícies i actualitat turística de la comarca de la Selva. Propostes vinculades a la xarxa de senders, la gastronomia, les activitats aquàtiques, les fires, la cultura, etc.
Promogut per l’associació de turisme La Selva, la comarca de l’aigua

Vols estar al dia de les últimes notícies?
Primera fase subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, d’acord amb el Programa d’ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, regulat per l’Ordre EMO/312/2012.
Segona fase subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, pel Servicio Público de Empleo Estatal i pel Fons Social Europeu, d’acord amb el Programa d’ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, regulat per l’ORDRE EMO/280/2013, de 6 de novembre. Programa finançat a càrrec de fons provinents de Pressupostos Generals de l'Estat.