Conceptualitzant el producte turísticocultural Vescomtat de Cabrera

El passat 16 de maig es va celebrar la Comissió de seguiment del projecte “Producte turístic-cultural Vescomtat de Cabrera”, que impulsa el Consell Comarcal de la Selva amb la participació de 13 municipis de la comarca.

Aquest projecte, que compta amb el cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, té com a objectiu generar una proposta turísticocultural a partir del llegat patrimonial que ens ha deixat a la comarca la nissaga dels Cabrera, una de les senyories feudals més importants de Catalunya. Inclou un conjunt d’actuacions per posar en valor el patrimoni (senyalització, rutes d’autodescoberta, equipaments, recreacions virtuals, materials interpretatius…), millorar l’oferta actual vinculada al Vescomtat, donar suport a la creació de nous productes turístics i culturals, i promocionar-ne el conjunt (portal web propi, campanyes, materials i accions promocionals, etc.).

Actualment s’està desenvolupant la fase de conceptualització del producte, en la que es seleccionen els elements a posar en valor, el rol de cadascun, el relat de producte, la imatge… Així mateix s’estan elaborant els projectes de senyalització, d’itineraris d’autodescoberta, d’interpretació virtual, i l’estratègia de promoció.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.