Cap a un nou producte turístic-cultural “Vescomtat de Cabrera”

Molts recordareu el grup de treball LAB-Vescomtat d’HibriturSelva que va treballar al voltant de les possibilitats que oferia el “Vescomtat de Cabrera” com a recurs i com a marca-paraigües per al desenvolupament de nous productes i serveis turístics. En aquell grup es van posar les bases d’un projecte que es preveia complex però també molt rellevant per a la comarca de la Selva.

Alguns anys després, aquells treballs i tots els esforços que s’han fet amb posterioritat, s’han vist recompensats amb l’aprovació d’una operació FEDER dirigida a estructurar una proposta de caire cultural i turístic al voltant del llegat patrimonial i del relat històric del Vescomtat de Cabrera.

Aquest projecte, que s’executarà entre 2017 i 2020 té per objectius:

  • Posar en valor el patrimoni material i immaterial del vescomtat de Cabrera.
  • Generar una proposta conjunta potent per atraure nous públics culturals i turístics als municipis.
  • Promoure l’activitat cultural i econòmica entorn dels recursos vinculats al vescomtat.

S’hi preveuen, entre d’altres, accions de disseny de producte, posada en valor d’elements de patrimoni material i immaterial, adequació de 3 espais interpretatius, integració de l’oferta existent en un portal propi, creació d’oferta complementària, màrqueting i promoció, etc.

Podeu trobar més detalls sobre el projecte al web del Consell Comarcal de la Selva.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de HibriturSelva, Notícies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.