Arriba la quarta edició del Fòrum de Turisme de la Selva

IVforumquadratUn any més arriba el Fòrum de Turisme de la Selva, que enguany es celebrarà a Tossa de Mar. La cita és el 25 de novembre i en aquesta ocasió el Fòrum girarà entorn de la intersecció dels productes agroalimentaris locals, la gastronomia i el turisme.

L’Associació de Turisme “la Selva, comarca de l’aigua”, que és l’entitat que lidera aquest espai anual de trobada, ha preparat un programa que farà un zoom progressiu des de la visió d’experts com en Pep Nogué i en Josep Sucarrats sobre els vincles gastronomia-producte-territori al nostre país, fins als casos pràctics de les empreses de la Selva, passant per diversos projectes de territori que de ben segur estimularan el debat amb els assistents.

Com sempre, el fòrum vol ser punt de trobada i de treball dels diferents agents vinculats d’una o altra manera al turisme, de manera que hi esteu tots convidats.

Podeu fer la inscripció en aquest enllaç.

IVforumprograma

Aquesta entrada s'ha publicat dins de HibriturSelva, Jornades, Notícies i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.