Com incorporem el producte agroalimentari a l’àmbit turístic?

manualEl projecte LOCALITZA ha elaborat recentment el Manual per a la incorporació del producte agroalimentari local al mercat turístic, una guia oberta de recomanacions per facilitar la comercialització dels productes locals als establiments turístics, que creiem que us pot interessar.

El treball comença identificant les característiques bàsiques dels productes agroalimentaris locals i els mercats turístics de la Selva. Seguidament es descriuen les barreres que impedeixen una bona integració entre aquests dos sectors. Els dos últims apartats exposen les solucions tecnològiques i de processos per a la incorporació del producte agroalimentari al mercat turístic, primer a nivell genèric i després per categoria de productes (en format fitxa).

El manual està centrat en els productes que trobem a la comarca de la Selva, però les propostes són perfectament replicables a qualsevol territori on convergeixi un sector agroalimentari local mínimament estructurat i un mercat turístic proper.

Podeu consultar el manual en aquest enllaç.

 

Localitza és una iniciativa dirigida a millorar la comercialització dels productes agroalimentaris locals en l’àmbit turístic i a fomentar la diferenciació dels establiments turístics a través d’aquests productes.

socol

Aquesta entrada s'ha publicat dins de HibriturSelva, Notícies, Publicacions i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.