Proper taller del LAB-Localitza: Experiències turístiques vinculades als productes agroalimentaris

capçalera2El proper 27 de juny tindrà lloc el primer taller del grup de treball “LAB-Localitza“, que estarà dedicat a les experiències turístiques relacionades amb els productes agroalimentaris locals de la Selva.

Els objectius de la sessió són:

  • Identificar les propostes turístiques d’aquest tipus ja existents
  • Definir noves experiències turístiques lligades als productes locals
  • Establir col·laboracions per la creació i comercialització d’experiències

El taller està dirigit a professionals de l’àmbit turístic, agents comercialitzadors i programadors d’activitats, establiments/productors/elaboradors, que ofereixen experiències turístiques o que en volen crear de noves.

Inscripcions en aquest enllaç

 

El “LAB-Localitza” forma part del projecte LOCALITZA, una iniciativa per fomentar la comercialització dels productes locals al mercat turístic i alhora afavorir la diferenciació dels establiments i la destinació a través del seu lligam amb aquests productes de proximitat.

socol3

Aquesta entrada s'ha publicat dins de HibriturSelva, Notícies, Tallers i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.