Tenim nou LAB d’HibriturSelva: turisme i productes agroalimentaris locals

fletxes2El LAB-LOCALITZA és un nou grup de la xarxa HibriturSelva on treballarem específicament la creació de nous productes turístics, paquets, experiències, propostes… al voltant dels productes agroalimentaris locals. Forma part del projecte LOCALITZA, que fomenta la diferenciació turística dels establiments i de la comarca a través del seu lligam amb els productes de proximitat.

Com en ocasions anteriors, al LAB combinarem les activitats presencials (tallers, networking, suport tècnic) amb les eines on-line de la plataforma HibriturSelva (fils de discussió, fotos i fitxers, avisos…) per intentar crear productes el més innovadors i atractius possible.

Les accions que proposem treballar inicialment són:

  1. Identificar i presentar al grup les experiències, productes, propostes turístiques… que ja existeixen a la Selva en l’ambit del turisme i els productes agroalimentaris
  2. Taller d’hibridació: sessió de generació d’idees i de networking empresarial per la creació de nous productes/serveis turístics
  3. Assessorament per al desenvolupament de productes
  4. Presentació dels productes creats al públic, premsa i agents comercialitzadors

Si us interessa participar-hi i estar informats del que es vagi fent, doneu-vos d’alta al grup LAB-LOCALITZA!  [Atenció: per veure el botó de “afegir-se al grup” heu d’entrar a la plataforma amb el vostre usuari i contrasenya (encara no esteu registrats?)]

 

socol

Aquesta entrada s'ha publicat dins de HibriturSelva, Notícies, Tallers i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.