Renovació dels LABs d’HibriturSelva

Ja portem 3 anys d’HibriturSelva i us volem proposar de renovar els LABs (grups de treball temàtics) d’HibriturSelva: la majoria d’ells el 2015 ja van tenir poca activitat, ja que els productes que s’hi van proposar es van anar creant sobretot el 2013-2014.

Així doncs, a no ser que en els propers dies des dels propis LABs ens dieu que voleu tornar a dinamitzar-ne algun, donaríem la seva feina per finalitzada (tot i que no els borrarem sinó que seguiran accessibles dins dels grups).

grups2I, és clar, ens agradaria tenir nous LABs d’on surtin iniciatives híbrides i innovadores! Enguany des del Consell Comarcal de la Selva en proposarem un sobre propostes turístiques vinculades als productes agroalimentaris locals, relacionat amb un projecte que tenim entre mans i que aviat compartirem…

Si hi ha algun tema que penseu que valdria la pena convertir en LAB (un grup de treball on fer sorgir idees híbrides i innovadores per a nous productes i serveis turístics) i us agradaria liderar-lo, poseu-vos en contacte amb nosaltres!.

Seguim!

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de HibriturSelva, Notícies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.