La comarca de la Selva impulsa el projecte LOCALITZA per acostar els productes agroalimentaris locals al mercat turístic

capçaleraEl projecte LOCALITZA està dirigit a millorar la comercialització dels productes agroalimentaris locals en l’àmbit turístic i a fomentar la diferenciació dels establiments turístics a través d’aquests productes.

Al llarg de l’any 2016 es desenvoluparan diverses accions que inclouen la caracterització dels productes, la identificació de millores per adaptar-los als usos turístics, les estratègies de màrqueting als establiments, la generació de relacions comercials, la capacitació professional, la creació de propostes entre establiments, productes i experiències al territori, etc.

Una de les accions previstes és la creació d’un nou LAB-HibriturSelva dedicat a generar nous productes i serveis turístics vinculats al món dels productes agroalimentaris locals!

Durant el mes de març es faran diverses sessions de presentació del projecte LOCALITZA per donar a conèixer les accions previstes i convidar a productors, elaboradors, establiments turístics, comercialitzadors i altres agents interessats a que hi participin. Podeu accedir al formulari d’inscripció a través d’aquest enllaçActualitzat: si no vau poder assistir a les sessions, aquí teniu un resum de la presentació:

socol

Aquesta entrada s'ha publicat dins de HibriturSelva, Jornades, Notícies i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.