Grup local d’innovació oberta en turisme a Hostalric

xarxaAquesta tardor iniciem una nova línia d’acció que proposa treballar amb equips d’innovació locals, per abordar temàtiques sorgides als municipis. Engeguem aquesta iniciativa a Hostalric amb la intenció que l’any vinent es pugui anar estenent cap a d’altres municipis.

D’aquesta manera a HibriturSelva combinarem els LAB’s temàtics (grups centrats en una temàtica concreta i d’àmbit comarcal) que són els que venim fent els darrers anys, amb aquests nous els LAB’s locals (grups centrats en un àmbit geogràfic i de temàtica oberta).

Els LAB’s locals formen part d’un conjunt d’accions que realitzarem a través d’un conveni amb l’ajuntament i que inclouen tallers d’hibridació, eines digitals, formació, assessorament… de manera que segueixen la metodologia HibriturSelva.

Seguint la filosofia HibriturSelva, aquesta és una acció d’innovació oberta i, per tant, per bé que es tracta d’una acció local, està oberta a la participació de qualsevol membre d’HibriturSelva que vulgui desenvolupar productes o serveis turístics en aquest municipi o que incloguin el municipi. En aquest sentit, els grups locals formaran part de la plataforma HibriturSelva, com un LAB més del projecte.

Us covidem a que seguiu l’evolució d’aquesta nova línia d’acció de LAB’s locals i també que ens proposeu temàtiques per començar a treballar en nous LAB’s temàtics.

Actualitzat: seguiu la feina del grup d’Hostalric al LAB-Hostalric de la plataforma HibriturSelva.

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de HibriturSelva, Notícies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.