Comencen les formacions turístiques de la Selva

Imatge: Jim Pennucci (Flickr)Engeguem les formacions turístiques de la Selva amb tres càpsules que responen a algunes de les demandes que hem anat detectant i rebent per part vostra. Les sessions estan concebudes amb un format molt pràctic i orientat a la seva aplicació immediata per part dels que esteu al davant d’empreses turístiques, oficines de turisme, ens públics de promoció turística, entitats, etc.

 

Disseny i comunicació de productes turístics – 22/10/15: una càpsula de disseny gràfic i comunicació perquè tu mateix puguis dissenyar la teva publicitat mitjançant eines gratuïtes de disseny. Tots els casos presentats i analitzats són del sector turístic.

Facebook ads i màrqueting social aplicat al sector turístic – 29/10/15: creació de campanyes publicitàries utilitzant tot el potencial que ofereixen les plataformes socials com Facebook Ads, i així aconseguir la conversió de diferents objectius.

Email màrqueting aplicat al sector turístic – 05/11/15: creació de newsletters orientades a la conversió de diferents objectius empresarials utilitzant a través de l’email màrqueting.

Les formacions són gratuïtes però cal fer la inscripció per reservar plaça. Més informació i inscripcions en aquest enllaç.

 

[La imatge que acompanya l’entrada és de l’àlbum de Jim Pennucci a Flickr]

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Formació, HibriturSelva, Notícies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.