Nova secció: paquets i activitats per agències de viatges

paquets2Tal com us explicàvem uns dies enrere, dins del projecte HibriturSelva l’any 2014 vam encetar una línia de suport a la creació d’activitats i paquets turístics destinats específicament a agències de viatges. Partint de les necessitats exposades per les pròpies agències i de l’oferta generada pels proveïdors d’activitats del territori, es van elaborar 12 propostes consensuades amb les diferents empreses participants i dissenyades d’acord amb els requisits de comercialització propis de les agències de viatges.

Ara ja podeu consultar aquestes propostes a la nova secció del web “Paquets per agències” on trobareu una breu descripció de cadascuna i un enllaç a les fitxes detallades. Es tracta d’activitats diverses (excursions de dia, paquets de cap de setmana, activitats educacionals, MICE…) que conformen experiències molt vivencials i molt de la Selva!

quadre2Aquesta setmana hem enviat un dossier professional amb totes les propostes a les agències que es van mostrar interessades i el proper mes de març en farem una presentació a l’ACAVE (l’Associació Catalana d’Agències de Viatges Especialitzades).

Estem segurs que aquestes propostes despertaran l’interès de les agències i que ben aviat tindrem grups de turistes fruint-les!

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de HibriturSelva, Notícies i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

14 − 2 =