Hibriturselva, cas d’estudi per la tesina d’un master europeu

Imagen4Des de la primavera passada, l’HibriturSelva compta amb l’atenta mirada acadèmica de l’Agnès Julià, que es va incorporar a la nostra xarxa com a part del seu treball de recerca “The Development of Collaborative Innovation Networks (COINs) in a regional tourism destination” dins de l’European Master in Tourism Management que cursava.

La seva investigació aborda el desenvolupament de xarxes d’innovació col·laborativa com una estratègia per millorar la competitivitat territorial. L’Agnès ha analitzat com s’ha desenvolupat el projecte de col·laboració i innovació HibriturSelva, i com ha estat l’experiència per als organitzadors, els participants i el territori.

L’autora del treball ens en fa cinc cèntims:

Agnes_JuliaEl treball exposa com es va plantejar HibriturSelva i com ha anat evolucionant; servint com un gran exemple de projecte innovador per al desenvolupament econòmic i turístic a nivell regional. A més, reflecteix les dificultats que afronten el territori i els seus agents -dificultats comunes en molts altres llocs-, i conclou emfatitzant els beneficis que aquesta iniciativa està aportant a la zona: fomentant dinàmiques d’aprenentatge mutu i creant una xarxa d’agents connectats i disposats a compartir coneixements i, poc a poc, col·laborar per tal de desenvolupar nous productes innovadors a la comarca. Amb tot, algunes de les primeres propostes s’han dut ja a terme, i això és fruit d’un treball constant dels participants així com de les eines a mida i el suport que HibriturSelva ha aportat -que malauradament no són comunes en gaires regions, de fet-.

Des d’aquí volem agrair a l’Agnès que es fixés en el nostre projecte i tota la feina que ha fet. Us deixem un enllaç al resum (en anglès) del treball. Si us interessa aprofundir en la recerca o conèixer el document sencer, podeu contactar amb l’autora.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de HibriturSelva, Notícies, Publicacions i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × three =