Presentació campanya Fem CO-MARCA

plantilla-01

En motiu de la convocatòria oberta 2014 de presentació de projectes per a HibriturSelva, us presentem el nou concepte ‘Fem CO-MARCA‘.

Basat en el sistema d’hibridació d’iniciatives i sectors per al desenvolupament del turisme a la Selva, aquest concepte inclou els dos grans pilars del projecte HibriturSelva:

  • Per una banda, la col·laboració entre emprenedors, entitats i agents d’àmbits molt diversos per tal d’extreure el màxim profit del coneixement generat al territori. De la suma del treball conjunt i dels mecanismes innovadors que ofereix HibriturSelva en sorgeix la innovació que permet crear productes i serveis creatius.
  • Per l’altra, tot el que té per oferir la marca ‘la Selva’. La comarca de la Selva compta amb un gran patrimoni, una llarga tradició històrica i cultural, i , sobretot, gent emprenedora amb grans idees. Tot plegat permet aportar un important valor diferenciador per al sector del turisme a la nsotra comarca.

És precisament també la col·laboració entre les qualitats dels municipis del nostre territori,  ja siguin de l’interior o de la costa, el que dóna com a resultat una gran riquesa; i és que la Selva compta amb una situació geogràfica privilegiada. La unió entre els nostres pobles i ciutats, amb l’emprenedoria i la col·laboració com a elements cohesionadors, la representem fent co-marca.

Per comunicar-ho s’han creat dues sèries de cartells amb un doble objectiu: potenciar les inscripcions a la crida de projectes 2014 i animar-vos a tots a unir-vos a la nostra xarxa. Vols fer-ne difusió? Descarrega’t els cartells per a la crida de projectes i els cartells per a convidar nous membres a la xarxa.

Resulta tot un plaer convidar-vos a visitar Vilobí d’Hostalric, Tossa de Sils, Riudellots de la Cellera de Ter, Santa Coloma de Vidreres, Lloret de Brunyola o a Caldes de Blanes.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de HibriturSelva, Notícies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three − one =