Continuen les reunions dels laboratoris d’innovació: Corutes i Hibridart

Seguint amb la dinàmica de reunions prevista durant tot el mes de maig dels Laboratoris d’innovació d’HibriturSelva, els dies 12 i 15 de maig han tingut lloc dues reunions  més, en aquest cas les corresponents als laboratoris Corutes i Hibridart. Aquestes reunions ens serveixen com a punt de partida per detectar proposar projectes concrets de productes i/o serveis turístics susceptibles de ser incorporats a l’oferta turística comarcal. A continuació us fem un petit resum de les dues reunions a continuació.

Còpia de DSC_0856     Còpia de DSC_0846       

LAB-Corutes

Aquest laboratori persegueix la filosofia de crear una oferta a l’interior de la comarca que doni sortida a les demandes de la gran afluència de turistes que hi ha a la costa i que, en general,  acaben marxant de la comarca a fer sortides alternatives (Montserrat, Girona, etc.). Durant la reunió del dilluns 12 de maig en varen sorgir 4 propostes concretes, com una ruta dels bolets en burricleta, un menú gastrosolidari, una experiència de terrissa i cuina o una visita a un obrador de cervesa artesanal. Així mateix, també es va parlar de tres projectes que requereixen més concreció però que, en breu, poden esdevenir també un producte turístic, com rutes experiencials, rutes en bicicleta per grups o un festival de cervesa.

Podeu consultar les propostes de la reunió a la plataforma hibriturselva.

LAB-Hibridart
El laboratori Hibridart és un grup de treball multidisciplinari que busca barrejar persones provinents de l’àmbit del turisme i de les arts per al desenvolupament de productes i serveis conjunts. El dijous 15 de maig aquest laboratori es va reunir, agrupant a artistes, empresaris turístics i representats de l’HibriturSelva, per concretar projectes com un esdeveniment literari a Caldes, un producte conjunt entre artesania i termalisme, o idees més genèriques que cal acotar com el treball en forja adaptat a productes embotellats o l’artesania en pell, sempre cercant el lligam amb el món turístic.

Podeu consultar les propostes de la reunió a la plataforma hibriturselva.

Us recordem que durant les properes setmanes tindran lloc les reunions de la resta de laboratoris. Si hi esteu interessats, podeu consultar el calendari de reunions a la plataforma hibriturselva.

Aquesta entrada ha esta publicada en HibriturSelva, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

fourteen − 8 =