Com puc crear un producte turístic atractiu pel meu client?

Durant el mes de juny des de l’HibriturSelva hem organitzat tres sessions formatives dedicades a la creació de productes turístics i a la seva comercialització. Les sessions estan dirigides a empresaris turístics i agents interessats en la creació de producte i combinaran una petita part teòrica inicial amb una segona part pràctica. Podeu assistir a tantes sessions com us interessin.

hostalric5 de juny – Creació de producte turístic [Finalitzada] (9-13h – Auditori Domus Sent Soví, Hostalric)

Sessió dedicada a parlar dels conceptes vinculats a la creació de productes turístics, aspectes a tenir en compte i exemples. Es treballaran tècniques aplicades a la concreció del producte turístic. En la part pràctica els assistents participaran en el disseny d’un producte. Podeu consultar la presentació en aquest enllaç.

lloret de mar16 de juny – Tendències de mercat [Finalitzada] (9-13h – Casa de cultura, Lloret de Mar)

Sessió per exposar les tendències actuals a nivell global i caracteritzar els principals mercats emissors potencials de la comarca. La part pràctica consistirà en treballar el procés d’identificació i segmentació de mercat a través de casos reals aportats pels propis participants al curs. Podeu consultar la presentació en els següents enllaços: part1 i part2.

sant hilari26 de juny- Estratègies de comercialització [Finalitzada] (9-13h – Centre AQUA, Sant Hilari Sacalm)

Sessió per identificar les diferents estratègies i canals de comercialització existents en el sector turístic, així com per caracteritzar-los per tal de conèixer els pros i contres de cada opció. A la part pràctica es treballaran casos aportats pels participants. Podeu consultar la presentació en aquest enllaç.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Formació, HibriturSelva, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 × five =