Aquesta setmana s’han reunit els laboratoris Domus i Hibritermes

Continuant amb la ronda de reunions prevista durant tot el mes de maig dels Laboratoris d’innovació d’HibriturSelva, els dies 19 i 21 de maig han tingut lloc les reunions  dels laboratoris Domus i Hibritermes. Aquestes reunions ens serveixen com a punt de partida per detectar i proposar projectes concrets de productes i/o serveis turístics susceptibles de ser incorporats a l’oferta turística comarcal. A continuació us fem un petit resum de les dues reunions a continuació.

DSC_0877la foto 2

 

 

 

 

 

LAB-Domus

Aquest laboratori vol trobar projectes i hibridacions al voltant del patrimoni gastronòmic i el turisme, amb la possibilitat d’utilitzar la Domus Sent Soví d’Hostalric com a centre aglutinador d’experiències. Durant la reunió del dilluns 19de maig en varen sorgir 5 propostes concretes, entre les que hi ha propostes sensorials, propostes relacionades amb maridatges i cerveses, gastronomia i patrimoni o rutes experiencials al voltant de la mel.

Podeu consultar les propostes de la reunió a la plataforma hibriturselva.

LAB-Hibritermes

El laboratori Hibritermes, per altra banda, és un grup de treball per identificar una oferta de serveis complementaris als termals que ajudin a diferenciar-los. En concret, el dimecres 21 de maig aquest laboratori es va reunir, agrupant a representants del món del termalisme, així com empresaris i usuaris interessats, per concretar finalment 4 projectes concrets, des de crear un exposició a l’espai AQUA interessant per acostar als usuaris dels balenaris de la comarca a la vila, concretar una activitat entre la fira de l’aigua i l’Oktoberfest de Vidreres (que tenen lloc el mateix cap de setmana),  crear un producte aigua de Caldes especial per als establiments de la vila o col·laborar en l’esdeveniment literari que tindrà lloc a Caldes a la tardor i que també va ser debatut al LAB-Hibridart.

Podeu consultar les propostes de la reunió a la plataforma hibriturselva.

Us recordem que durant les properes setmanes tindran lloc la resta de reunions dels laboratoris. Si hi esteu interessats, podeu consultar el calendari de reunions a la plataforma hibriturselva.

Aquesta entrada ha esta publicada en HibriturSelva, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 × four =