Nou microbutlletí “Quifaquè?” de difusió dels professionals HibriturSelva

quifaque4Aquest mes iniciem el microbutlletí “Quifaquè?” dedicat a difondre els diferents professionals que tenim a la xarxa HibriturSelva. Cada Quifaquè? està vinculat a una temàtica particular i recull una selecció de membres de la plataforma HibriturSelva que treballen o tenen propostes en aquell àmbit.

 

La seva finalitat és que, dins i fora de la xarxa, coneguem a què es dedica cadascun dels participants a HibriturSelva i això faciliti les connexions per col·laborar. Vol ser una eina per descobrir l’àmbit professional, les activitats i els projectes dels diferents  membres de la xarxa, i per detectar possibles sinergies entre tots ells.

El Quifaquè? té una estructura quasi minimalista a fi que tot el protagonisme el tinguin els professionals que hi apareixen. Podeu veure el primer número dedicat als professionals del turisme rural que hi ha a la plataforma.

quifaque6

Periòdicament anirem generant microbutlletins on cadascun dels membres de la plataforma HibriturSelva anirà apareixent en funció de la temàtica tractada. Ja estem preparat el propers números que dedicarem als professionals del món de l’art i als de la comunicació 2.0.

El microbutlletí s’elabora amb la informació dels perfils dels membres d’HibriturSelva. Si vols sortir al Quifaquè? has de ser membre de la plataforma HibriturSelva i tenir el teu perfil complet (amb fotografia, descripció, etc.).

Estem començant, de manera que qualsevol suggeriment serà benvingut!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de HibriturSelva, Notícies, Quifaquè? i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nineteen + eleven =