Jornada HibriturSelva 10/04/2014

10abril2Jornada-Networking: Programa d’innovació oberta en turisme 2014

Balneari Termes Orion, Santa Coloma de Farners – 10/04/2014

 Inscripció particulars  –  Inscripció empreses/entitats

Presentació :
HibriturSelva és una iniciativa d’innovació oberta en turisme, en la que participen tant agents turístics tradicionals com persones d’àmbits transversals (art, cultura, tecnologia, natura, esport, gastronomia, xarxes socials…), que col·laboren per obtenir productes i serveis turístics innovadors basats en el talent i la singularitat territorial. El projecte s’estructura al voltant de la plataforma digital www.hibriturselva.cat, dels grups de treball i de diferents tallers, formacions i jornades.

Aquesta trobada servirà per presentar el Programa d’innovació turística 2014 (convocatòria de projectes, formació, assessorament, tallers), per donar la benvinguda a nous membres de la xarxa, i per treballar en les iniciatives d’innovació turística -noves o ja existents- dels participants a HibriturSelva.

La jornada està dirigida tant als qui ja són membres de la xarxa HibriturSelva com als agents del sector turístic i a les empreses i professionals d’altres sectors interessats a col·laborar o a informar-se del seu funcionament.

Programa:
09.00h Recepció i lliurament de documentació
09.30h Benvinguda i obertura de la jornada
09.40h Presentació del Programa d’innovació oberta 2014
10.20h Torn de preguntes i debat
10.40h Pausa-cafè
11.00h Networking de projectes d’innovació turística
12.30h Debat conjunt
13.00h Cloenda

La jornada és gratuïta però cal fer la inscripció a: Inscripció particulars  o  Inscripció empreses/entitats
Més informació sobre el projecte a www.hibriturselva.cat i a twitter @HibriturSelva

Aquesta entrada ha esta publicada en HibriturSelva, Jornades, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 × 1 =