La Burricleta de Sant Hilari Sacalm

BurricletaLa Burricleta es una bicicleta amb pedaleig assistit per un motor elèctric, adaptada per facilitar la descoberta dels meravellosos paratges rurals i naturals amb orografies complexes. Amb la burricleta no sucumbiràs als desnivells del paisatge, sigui quin sigui el teu estat de forma física. Tant sols et cal saber anar en bicicleta per gaudir de les nostres rutes. Així l’experiència és vostra, ja que aneu sols, al vostre ritme, parant quant i on voleu.

El “Punt Burricleta” de Sant Hilari Sacalm us ofereix dues rutes: una curta de mig dia i una llarga de dia complert. La ruta curta, “La Ruta de les Fonts”, ofereix un itinerari que repassa algunes de les més de 100 fonts del municipi i que configuren per sí mateixes una bona excusa per a passejar en burricleta per les Guilleries i descobrir els seus encants.

La “Ruta d’Història i Llegendes”, una ruta de dia complert que us introduirà a l’encant dels boscos de les Guilleries, on recordar la seva història i les llegendes que us transportaran en el temps i, qui sap, si us trobareu amb el Bandoler Serrallonga…

Disposem de miniburricletes, la primera bicicleta elèctrica adaptada per als nens que ja no van a les cadiretes, aptes per a nens a partir de 1,25m d’alçada. A part, amb la finalitat de que gaudiu al complert de l’experiència, podreu llogar accessoris com la cadireta per portar nens, o picnic per aprofitar el temps sota l’ombra dels arbres.

Dades de contacte:
El Racó d’en Serrallonga (Punt Burricleta Sant Hilari Sacalm)
Plaça Doctor Robert, 8 – Sant Hilari Sacalm
Tel. 625 699 991 / info@elracodenserrallonga.cat / www.elracodenserrallonga.cat

Sobre l’autor:
DanielDaniel Masó és al capdavant d’el Racó d’en Serrallonga, que és alhora llesqueria especialitzada en embotits artesans i bolets de temporada, i punt burricleta de Sant Hilari Sacalm.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Experiències, HibriturSelva i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 + two =