Music Tours

Imagen2Els “music tours!” són viatges educatius que combinen la cultura i la música. Estudiants, principalment britànics pero també dels Estats Units i el Canadà, viatgen a la Costa Brava amb l´objectiu de promoure el seu gust per la música al mateix temps que coneixen un nou país i s’enriqueixen amb la seva cultura i les seves costums. Recorren diferents poblacions actuant en llocs públics i de fácil accés per tal d´entretenir i fer gaudir tant turistes com locals.

Music Tours ofereixen als alumnes i estudiants l’oportunitat d´experimentar la vida d´un music professional viatjant a un país estranger, visitant nous llocs, tastant la seva gastronomia i compartint noves experiències fantàstiques amb amics, mestres i veïns. La combinació de tots aquests elements proporciona gran satisfacció i benefici tant als músics individualment com al grup en sí mateix. Sense cap dubte, l´emoció i la sensació de participar en un esdeveniment internacional d’aquest tipus es una experiencia que cap estudiant podrà oblidar.

Imagen1Per aquest tipus d´activitat el més important és la implicació dels organismes locals com ara ajuntaments, oficines de turisme… així com la participació dels mateixos veïns. Sense públic aquest tipus d’esdeveniments no tindria sentit pel que significa que la difusió de les actuacions es un dels principals valors per fer del «music tour» tot un éxit.

Fer d´aquest viatge una experiència única i irrepetible ens garantitza que any rere any els grups repeteixin. Promoció, disponibilitat, escenari i, sobretot, una bona audiencia.

Dades de contacte:
Viatges Traveltec Tourist Services S.L.
Avda. de les Alegries, 14 – 17310 Lloret de Mar
Tel. +34 972 363 111 /www.traveltec.info / https://twitter.com/vtraveltec / https://www.facebook.com/traveltec?ref=hl

Sobre l’autor:
equipDes de 1985 Traveltec es dedica a la gestió de destinacions des de Lloret de Mar. Com a agència receptiva, està especialitzada en l’organització de vacances a Espanya i Catalunya i treballa al costat d’agències de viatges professionals, associacions i clubs.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Experiències, HibriturSelva i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

10 − seven =