Finalitzats els tallers d’hibridació de setembre

taller Hibritermes El projecte HibriturSelva ha celebrat en els darrers dies tres dels Tallers d’Hibridació previstos dins aquesta iniciativa. Es tracta de trobades multidisciplinàries on han participat professionals tant de l’àmbit turístic tradicional (allotjament, restauració, activitats, etc.) com d’altres disciplines que podien aportar idees o valor al turisme (art, tecnologia, cultura, esport, comerç, natura, etc.).

Les trobades estan dirigides a hibridar –és a dir, a combinar de manera innovadora– les propostes dels participants entorn d’una temàtica concreta, a fi d’obtenir productes i serveis turístics innovadors, creatius i diferenciats a la comarca de la Selva.

taller CorutesAquest mes de setembre han tingut lloc els tallers dels grups Hibritermes (innovació al voltant del termalisme), Co-Rutes (paquets combinats de microproductes de turisme) i Vescomtat (productes i serveis turístics entorn del Vescomtat de Cabrera). Els tallers han permès visualitzar moltes iniciatives interessants que s’estan portant a terme a la Selva, tant des de l’àmbit privat com públic, i que constitueixen oportunitats per al sector turístic de la comarca. A partir de les aportacions dels tallers, cada grup de treball està definint els productes en que treballarà en les properes setmanes.

Podeu veure els reculls fotogràfics de les trobades als àlbums d’imatges corresponents: àlbum Hibritermes, àlbum Co-Rutes i àlbum Vescomtat.

Tota l’activitat dels grups es pot seguir a través de la plataforma digital del projecte, que és oberta a qualsevol persona que tingui interès a participar en dinàmiques de col·laboració que ajudin a afegir valor a l’ecosistema turístic de la Selva.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de HibriturSelva, Notícies, Tallers i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nine − four =