Una estada diferent a la Selva marítima

caiac2Hostal D’Es Trajo us ofereix, juntament amb Aventura Catalunya una estada diferent a la Selva Marítima, una manera diferent de conèixer els voltants de Lloret de Mar, que és quelcom increïble i que es pot fer de maneres ben originals:

 

  • Amb Caiac de Mar: les aigües transparents, navegar pel bell mig de les roques  a un pam sobre el nivell del mar… El Caiac de Mar és una embarcació amb una antiguitat de mes de 3.000 anys que els antics pobles esquimals ja utilitzaven com a mitjà de transport i pesca.
  • Amb Segway: anar tranquil·lament pels boscos de Lloret admirant el paisatge i gaudint d’aquest mitjà de transport ecològic
  • nordicwalkingAmb Nordic Walking: caminar pels camins de Lloret visitant algunes de les Ermites i Monuments existents a mig dels boscos. El Nordic Walking és un esport relativament nou en la seva concepció moderna, tot i que des dels anys 30 els esquiadors de fons finlandesos, país on va néixer, practiquen aquesta forma d’entrenament. Es tracta de caminar amb uns bastons especials, aplicant una tècnica de moviment que permet posar tot el cos en forma de manera uniforme, que millora la forma física i que ajuda a reduir les tensions del cos i la ment.

 

Aventura Catalunya es crea de la unió de dues empreses,  Es Trajo Turis SL (Lloret de Mar: Caiac de Mar, Nordic Walking, Hostal D’Es Trajo) i Sotacingles SL ( Sau: Caiac, Nordic Walking, Segway). Aprofitar les sinergies i experiències de les dues empreses i poder donar tots els serveis a tota la Comarca de la Selva, fa que es puguin donar els següents valors afegits:

  • Donar la possibilitat de descobrir racons insòlits tant a mar com a muntanya aprofitant la seva estada a la comarca.
  • El redescobriment de la nostra natura. El mirar amb uns altres ulls tot el que ens envolta, ha fet que els nostres visitants valoressin d’altre manera la comarca.
  • La possibilitat de treballar conjuntament amb Agencies de Viatges, Tour Operadors o Allotjaments Turístics que estan interessats en aquest tipus de visitants i fer paquets conjuntament.

La natura es un bé de tots i tots l’hem de gaudir, però l’hem  de saber respectar.  Per això els nostres instructors els informaran de tot el que visitem, de tot el que trepitgem o naveguem i de la seva fragilitat. L’Aventura a la natura està lligada a la conservació i el respecte.

 

Dades de contacte Hostal D’Es Trajo:
Carrer de la Vila 55 i Capità Cunill i Sala 3 – 17310 LLoret de Mar
Tel . 972371168 / info@hostaldestrajo.com / www.hostaldestrajo.com

Sobre l’autor:
narcís martíNarcís Martí, és gerent de l’empresa Es Trajo dedicada a la formació en allotjament i esport turístic i a la formació i assessorament en qualitat turística. És tècnic de la Federació Espanyola de Caiac de Mar i instructor de Nòrdic Walking per la Federació Espanyola de Nordic Walking (FENWA).

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Experiències, HibriturSelva i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 + seven =