Projectes educatius enfocats al Turisme (Oportunitats de col·laboració en turisme – 11)

2013_04_17 13La comarca de la Selva compta amb una àmplia xarxa de centres educatius, en particular instituts d’educació secundària, batxillerat i centres de formació professional, que podrien implicar-se en les dinàmiques de promoció i difusió de solucions creatives per al turisme, incloses iniciatives emprenedores.

Per exemple, el desenvolupament de concursos de generació d’idees, la participació a “living-labs” o l’impuls de projectes de recerca que ajudin a conèixer millor les motivacions dels turistes que ens visiten.

Es planteja crear un equip multidisciplinari en el que participin professors, alumnes, empresaris i experts d’altres disciplines per dissenyar una agenda que ajudi a generar connexions que encara no existeixen a la comarca entre l’educació i el turisme.

Aquesta entrada pertany a la sèrie de 12 articles sobre oportunitats de col·laboració en turisme a la comarca de la Selva detectades durant les entrevistes, diagnosis i tallers del projecte HibriturSelva que han servit de base per a l’informe HibriturSelva.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Diagnosi turística, HibriturSelva, Notícies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

10 − 1 =