Innovació oberta per al turisme de golf (Oportunitats de col·laboració en turisme – 09)

golfEl turisme de golf sembla poc connectat a l’entorn de la comarca. No obstant això constitueix un segment molt atractiu tant pel seu poder adquisitiu com pel constant flux de turistes que atrau durant bona part de l’any.

Encara que aquesta situació sembli inalterable perquè es tendeix a associar als hàbits propis del turista de golf, hi ha possibilitats de fer més permeable la naturalesa d’enclavament que solen tenir aquests establiments, si es dissenya una oferta local-comarcal d’alta qualitat que permeti combinar la pràctica del golf amb altres experiències, seguint lògiques d’”innovació oberta”.

Per exemple, no s’ha explotat bé la connexió entre el turisme lúdic-termal i el turisme de golf. Tots dos es gestionen, sovint, com a compartiments estancs. No obstant això, per posar un exemple, el jugador de golf sol patir unes dolències molt particulars que es podrien atendre amb tractaments especialitzats en els establiments termals. Les expectatives singulars d’aquest tipus de turista també es podrien satisfer amb una oferta gastronòmica basada en la cuina tradicional més autèntica del tipus que trobem a la Cuina a Sils o amb propostes innovadores com les que explora la Domus Sent Soví.

Aquesta entrada pertany a la sèrie de 12 articles sobre oportunitats de col·laboració en turisme a la comarca de la Selva detectades durant les entrevistes, diagnosis i tallers del projecte HibriturSelva que han servit de base per a l’informe HibriturSelva.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Diagnosi turística, HibriturSelva, Notícies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

17 − 16 =