El Pitch and Putt per a tothom (can Pascual, Arbúcies)

pitch&puttEl Pitch and Putt (P&P) és un esport que es va instaurar fa 20 anys a casa nostra. La seva principal virtud és la facilitat per practicar-lo. No hi ha diferències entre edats, sexes… i una mínima condició física permet passar una bona estona en companyia d’amistats. A Catalunya, tenim la sort de tenir uns 40 camps per la seva pràctica. És un esport bastant desconegut per la majoria de ciutadania però, gràcies a una federació abocada a la causa, es realitzen  moltes iniciatives per donar un tomb aquesta situació.

El P&P és un esport diferent. És una experència de benestar, en que un mateix es fixa els límits que vol assolir. La competició és una aspecte que cada jugador es marca. El P&P és dels pocs esports on no necessites oponents, el principal repte és el mateix camp de joc. Una partida entre amics, de màxim 4 persones, té una durada d’entre 2 i 3 hores. El cost de la mateixa és d’uns, 10 / 15 €, tot i que, la majoria de camps tenen ofertes durant tot l’any.

Tant física com psicològicament, el P&P és una de les opcions més saludables. L’experiència en plena natura proporciona tranquilitat, desestrés i exercici físic. T’obre els valors d’una vida en societat i benestar, que si es prova dificílment es pot abandonar.

Imagen2

Des de Can Pascual, a Arbúcies i als peus dels Castell de Montsoriu, us oferim tot això. És un dels camps més joves de Catalunya. Ubicat en un antic camp de fruiters, trobareu un camp que aposta pel medi ambient i la sostenibilitat. Amb uns preus per sota de la mitjana i amb totes les ganes d’ensenyar aquesta disciplina esportiva a tothom, oferim la nostra experiència per qui, fugint dels prejudicis, vulgui disfrutar-la.

Camp pioner dins el món del P&P,  funciona d’acord amb les estacions, degut al fet que tan greens com carrers han estat plantats amb noves varietats de gespes extraordinàriament resistents a la sequera, però conservant unes òptimes condicions de joc. Amb això s’aconsegueix un màxim respecte i una plena integració vers l’entorn que ens rodeja.

 

Dades de contacte de Can Pascual:
Ctra. Hostalric – Arbúcies, km. 13,3 (GPS 41º47′ 59”  –  2º32′40”). A 10 minuts de l’autopista A-7 (Sortida 10, Hostalric), i a 10 minuts de l’eix transversal (sortida 209).
Tel. 972162060 / info@pitchandputtcanpascual.com
http://www.pitchandputtcanpascual.com / https://www.facebook.com/pitchandputtcanpascual

Sobre l’autor:
Imagen3
Ernest Vila, jugador i gerent del P&P Can Pascual, pagès ramader amb turisme rural i artesà de llums i fusta.

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Experiències i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 × 1 =