Arrenquen els primers grups de treball HibriturSelva

grupEls “grups de treball” són l’ànima de la iniciativa HibriturSelva, la clau perquè l’ecosistema aporti valor de veritat al sector turístic de la Selva. En aquests grups sorgeixen i es desenvolupen les iniciatives “híbrides” que han de conduir a l’aparició de nous productes i serveis turístics creatius que contribueixin a la diferenciació territorial de l’oferta turística de la comarca.

Com dèiem en l’informe HibriturSelva, volem fomentar espais de col·laboració que es puguin traduir en propostes reals i creatives:

les connexions que volem estimular són, sobretot, multidisciplinàries, i per això estem activant espais i mecanismes d’hibridació que posin en contacte a agents diversos, d’àmbits i professions molt dispars entre si, perquè sabem que és la forma de potenciar productes i serveis realment originals

Perquè això passi, els grups de treball han de fer honor al seu nom, o sigui, han de ser “de treball”, i per tant s’han de mantenir dinàmics, actius i combinant activitats virtuals (a través de la plataforma) amb algunes reunions presencials, que permetin un intercanvi personal i proper entre els seus membres.

En aquests moments la plataforma del projecte ja compta amb un conjunt de grups de treball que s’han creat a partir de les oportunitats i propostes detectades a l’informe HibriturSelva. Alguns d’aquests grups estan començant a arrencar gràcies als membres de la xarxa que s’hi han anat sumant. En aquesta primera etapa la missió principal dels grups és anar incorporant membres de perfil multidisciplinari, definir coordinadors, començar a treballar els objectius i pensar en una primera trobada presencial.

Cada grup de treball disposa, a la plataforma HibriturSelva, d’un conjunt d’eines de treball col·laboratiu a disposició dels seus membres: fils de discussió, pàgines de grup, repositori de documents, àlbums d’imatges, calendari, enllaços, etc.

Com participar?

La participació als grups és oberta i gratuïta. Pot participar-hi qualsevol persona que tingui interès en participar en dinàmiques de col·laboració que ajudin a afegir valor a l’ecosistema turístic de la Selva.

Si esteu interessats a participar als grups de treball només us cal registrar-vos a la plataforma i seguir aquestes recomanacions de funcionament dels grups de treball.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de HibriturSelva, Notícies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eighteen − 8 =