Taller d’empreses turístiques de la Selva: desafiaments i col·laboracions

2013_04_17 13El mes de març es va convocar un taller amb empreses del sector turístic de la comarca perquè ens ajudessin a identificar els desafiaments i problemes de naturalesa multidisciplinària que més necessiten de la col·laboració per a ser resolts.

Van assistir a aquesta activitat més de 20 empreses que van debatre també sobre quins podrien ser els focus de treball a tractar en el decurs del projecte innovador HibriturSelva.

La dinàmica es va centrar en 4 qüestions clau:

  1. DEMANDES: Quins són els grans problemes o oportunitats d’innovació” del sector turístic de la comarca que, per la seva importància i complexitat, necessitarien un enfocament multidisciplinari i de col·laboració?
  2. PROJECTES: Quins projectes d’innovació multidisciplinar es podrien impulsar per al turisme en els que a tu t’agradaria participar, o creus que tindrien un gran interès per al sector?
  3. SOCIS: Amb quines entitats, empreses i persones t’agradaria col·laborar en projectes d’innovació?
  4. EXEMPLES: Quins exemples d’iniciatives similars podríem prendre com a referència?

Aquest taller forma part de la primera fase del projecte HibriturSelva que ha inclòs un conjunt de 30 entrevistes, el propi taller amb empreses turístiques i un taller de formació d’hibridadors (a més de consultes a documents sobre el turisme de la comarca). Les conclusions i reflexions sorgides de tota aquesta fase es poden consultar en detall al Document de difusió publicat en el marc del projecte i presentat a la jornada de difusió del dia 28 de maig.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Diagnosi turística, HibriturSelva, Notícies, Tallers i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

fifteen − six =