Qui té què? Intercanvi d’aparadors

quitequeDurant el carnestoltes de 2013, l’associació de comerç i turisme de Sant Hilari Sacalm ha posat en marxa una curiosa inicativa anomenada qui té què? que ha sorprès tots els visitants d’aquest municipi.

Aquesta acció carnavalesca consisteix a que una colla d’establiments comercials del poble han intercanviat part dels seus aparadors oferint imatges tan sorprenents com poder veure sabates al mostrador d’una carnisseria, articles de corseteria mesclats amb productes per a l’automòbil o bé embotits al costat de complements de moda i tantes altres mescles inimaginables entre els 36 establiments participants.

Aquesta campanya s’acompanyava de premis i vals per als visitants dels establiments i va tenir una gran acceptació. És una mostra clara d'”hibridació” creativa que ha actuat com a reclam per al municipi.

Pàgina web de l’associació: http://www.comiturshs.com/

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Experiències i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 × three =