Innovació oberta i turisme – Jornada HibriturSelva (28 de maig)

Imagen1La jornada tindrà lloc el proper dia 28 de maig al Lotus Blau (Balneari Termes Orion) de Santa Coloma de Farners i té per objectiu donar a conèixer les potencialitats de la innovació oberta per a les empreses del sector turístic i per al territori. Així mateix, es presentaran els avenços del projecte HibriturSelva (innovació oberta en turisme a la comarca de la Selva) i la seva nova plataforma de col·laboració.

El projecte HibriturSelva vol generar un espai comu per a l’aprenentatge i la col.laboració entre persones i entitats que poden aportar valor al sector del turisme. A través de processos d’innovació oberta, el projecte promou la creació de productes i serveis creatius, intensius en coneixement i basats en la diferenciació territorial.

La jornada està dirigida a persones vinculades al turisme o a qualsevol altre àmbit que pugui aportar valor al turisme (cultura, art, ciència, medi ambient, tecnologia, comunicació, gastronomia, producció primària, comerç, esport, etc.). També persones interessades en la innovació oberta, en les xarxes de col·laboració i en la dinamització del territori.

Us convidem a conèixer la iniciativa i a formar-ne part dins la comunitat del projecte.

La jornada és gratuïta però cal confirmar l’assistència a Josep Gesti (a jgesti@selva.cat o al telèfon 972 842 161 ext. 148).

Inscripcions: jgesti@selva.cat
Fes clic aquí per descarregar el programa
Com arribar: http://goo.gl/maps/1zuSg

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Jornades, Notícies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

17 − 2 =