Festival d’Art Digital i Electrònica de La Cellera de Ter

fadeEl FADE (Festival d’Art Digital i Electrònica de La Cellera de Ter) és, en paraules dels seus propis creadors, un festival de poble, d’estiu, gratuït, sense ànim de lucre i obert a tots els públics, que pretén vincular els aspectes més lúdics de la música electrònica i l’art digital amb la ciència, la tecnologia i la construcció social.

EL FADE inclou propostes de música, videoart, multimèdia, tallers i presentacions. Així, el FADE és alhora un espai didàctic i una mostra de tot el que gira entorn de l’art digital i l’electrònica.

mappingUn dels elements més sorprenent del FADE és el mapping que consisteix a projectar sobre la façana d’un edifici un conjunt de creacions visuals que s’adapten i interactuen amb la pròpia estructura de l’edifici. El projecte involucra diferents col·lectius que participen en l’aprenentage i la cració artística visual: des dels nens i nenes del Casal d’Estiu fins els simpatitzants del casal de la gent gran. Podeu veure alguns dels mappings creats pel FADE en aquest video de l”edició 2011 i en aquest altre video de l’edicó 2012

Pàgina web: Festival d’Art Digital i Electrònica de La Cellera de Ter

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Experiències i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 × one =