Cabanes als arbres. Molt més que un allotjament

Foto: http://www.cabanesalsarbres.comAquesta és una proposta d’allotjament molt singular que trobem a Sant Hilari Sacalm i que permet al visitant tenir l’experiència de viure, literalment, penjat d’un arbre, en cabanes de fusta natural instal·lades al voltant dels troncs dels arbres.

Tal com diu a la seva pàgina web Cabanes als arbres ofereix als amants de la naturalesa el goig d’una estada en contacte directe amb l’arbre i el seu ecosistema, els plaers d’un exili entre el fullatge, l’experiència d’unes nits en un niu situat en l’entramat de branques d’un bonic arbre.

Pàgina web: www.cabanesalsarbres.com

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Experiències i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ten + 12 =